Heftrukchauffeur in Kesteren

Fulltime baan bij onze productie locatie Champi-mer in Kesteren

Ben jij op zoek naar een vaste baan als heftruckchauffeur en wil je werken bij ‘het koelste bedrijf van de Betuwe?’’ Wij bieden je een uitdagende functie in Kesteren:

 

Dit ben je

Heftruck rijden is jouw ding! Je werkt graag zelfstandig en volgens planning. Je hebt oog voor detail, waardoor je fouten en afwijkingen herkent. Door je proactieve houding los je deze direct op. Daarnaast vind je het niet erg om in een drieploegendienst te werken. Onze ploegendiensten zijn van 05:00u – 13:00u, 13.00u – 21:00u en van 21:00u – 05:00u. We zijn niet voor niet het koelste bedrijf, dus je hebt er geen moeite mee om te werken in een omgeving van -20 tot +10 graden.

 

Dit doe je

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren van alle middelen rondom de productielijn. Denk bijvoorbeeld aan de champignons en verpakkingsmateriaal. Vervolgens verzorg je de afvoer van het geproduceerde eindproduct. Hiervoor maak je gebruik van verschillende hulpmiddelen zoals een heftruck en barcodescanner. Je rapporteert aan de lijnbaas van jouw ploeg.

 

Dit krijg je van ons

Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Ons bedrijf bevindt zich in het hart van de Betuwe, aan de A15, en is goed bereikbaar. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten (uiteraard inclusief ploegentoeslag), passend bij je achtergrond en ervaring. We bieden je 25 vakantiedagen per jaar en goede pensioen voorwaarden. Intern worden verschillende opleidingen verzorgd, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op een stel stevige werkschoenen, een warme jas en wekelijks vers fruit in onze kantine.

 

Dit kan jij

  • Je hebt ervaring als heftruckchauffeur;
  • Je  kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband je taken uitvoeren;
  • Je bent oplossingsgericht, zorgvuldig en betrokken.

 

Dit zijn wij

Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.

 

Solliciteer!

Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com. Bij ons kun je corona-proof solliciteren!