QA-medewerker in Kesteren

Fulltime baan bij onze productie locatie Champi-mer in Kesteren

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als kwaliteitsmedewerker? Werk je graag gestructureerd en in de voedingsmiddelenindustrie? Wij bieden je een vaste baan op onze locatie in Kesteren:

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime QA-Medewerker


Dit doe je

Als QA-medewerker ben jij een belangrijke spil op kantoor en heb je contact met de afdeling logistiek.  De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Productmonsters klaarmaken, administreren en verwerken;
  • Beoordelen en testen van producten op parameters/kenmerken volgens specificatie;
  • Uitvoeren inspectierondes en kalibraties;
  • Uitvoeren van product- en procescontroles;
  • Het zorgvuldig opstellen en verantwoorden van COA’s (Certificates of Analysis) naar onze klanten.

Dit is een functie in dagdienst. Je werkt samen met vijf andere collega’s van de kwaliteitsafdeling en rapporteert aan de QA-manager.


Dit ben je

Je vindt het prettig om in een platte organisatie te werken waarbij je midden in de operatie staat. Het zit in jou om zaken zorgvuldig uit te werken. Dit doe je graag volgens een bepaalde routine. Daarnaast ben je een mensen-mens: je vindt het leuk om in een team aan de beste resultaten te werken, maar voert ook zelfstandig je taken uit. Ook houd je wel van een beetje dynamiek: onze organisatie schakelt snel en is constant in beweging.


Dit kan je

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding richting levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een QA-omgeving in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk, Duits is een pré;
  • Je kunt goed overweg met Office;
  • Je bent assertief, een doorzetter en zeer accuraat.


Dit krijg je van ons

Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Ons bedrijf bevindt zich in het hart van de Betuwe, aan de A15, en is goed bereikbaar. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten passend bij je achtergrond en ervaring.


Dit is Champi-mer

Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.


Solliciteer!

Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.