Stel jij hoge eisen aan kwaliteit, streef je continue naar verbetering en maak je graag deel uit van een dynamische organisatie in de voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit doe je
Als kwaliteitsmedewerker ben jij een belangrijke spil tussen kantoor, productie en de afdeling logistiek, Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

• Het zorgvuldig opstellen en verantwoorden van COA’s (Certificates of Analysis) naar onze klanten;
• Het organiseren en uitvoeren van interne audits;
• Het beoordelen en documenteren van microbiologisch onderzoek.

Dit alles doe je vanuit een team met vier collega’s van de kwaliteitsafdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager. Jouw werktijden zijn van 7:30u tot 16:00u.

Dit ben je
Je vindt het prettig om in een platte organisatie te werken waarbij je midden in de operatie staat. Het zit in jou om zaken zorgvuldig uit te werken. Dit doe je graag volgens een bepaalde routine. Daarnaast ben je een mensen-mens: je vindt het leuk om in een team aan de beste resultaten te werken, maar voert ook zelfstandig je taken uit. Jij staat graag je mannetje/vrouwtje en zet dat in om de juiste informatie van de juiste afdeling te krijgen. Ook houd je wel van een beetje dynamiek: onze organisatie schakelt snel en is constant in beweging.

Dit kan je
• Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar, bij voorkeur in de microbiologische richting;
• Je hebt meerdere jaren werkervaring in een QA-omgeving in de voedingsmiddelenindustrie;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk, Duits is een pré;
• Je kunt goed overweg met Office;
• Je bent assertief, een doorzetter en zeer accuraat.

Dit krijg je van ons
Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten passend bij je achtergrond en ervaring.

Dit is Champi-mer
Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.

Solliciteer!
Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.