Wil jij aan de poort staan van ons productieproces, scherp zijn op binnenkomende champignons en wil je graag deel uit maken van een dynamische organisatie in de voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit doe je
Als Keurmeester ben je één van de eerste schakels in het productieproces. Je controleert alle inkomende producten volgens specificatie en verwerkt de bijbehorende administratie. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • keuren van de aangeleverde verse champignons volgens de specificatie en het classificeren tegen de hoogst mogelijke waarde; 
 • signaleren van onvolkomenheden en onjuistheden in binnenkomende partijen;
 • contact onderhouden met kwekers m.b.t. planning, afwijkingen en kwaliteitsbewustzijn;
 • collega’s informeren over planning en voorraad; 
 • beheren grondstoffen en fust in het magazijn; 
 • ondersteuning bieden aan de heftruckchauffeurs, operators en overige magazijnmedewerkers.

Samen met twee collega’s vorm je het keurteam en werk je in dagdiensten. 

Dit ben je
Je vindt het prettig om in een platte organisatie te werken waarbij je midden in de operatie staat, aan het begin van het productieproces. Je begrijpt de bewegingen in de markt en de invloed daarvan op jouw werkzaamheden. Je kunt daar flexibel mee omgaan. Je hebt oog voor kwaliteit en werkt graag zorgvuldig. Je vindt het leuk om met verse producten bezig te zijn in de voedselverwerkende industrie. Ook houd je wel van een beetje dynamiek: onze organisatie schakelt snel en is constant in beweging.

Dit kan je

 • Je hebt ervaring als Keurmeester in de AGF of agrarische sector;
 • Bij voorkeur heb je gedegen kennis over de champignon en voedselverwerkende industrie; 
 • Je kunt goed overweg met Office;
 • Een heftruckcertificaat is een pré; 
 • Je bent flexibel, nauwkeurig en zelfstandig.

Dit krijg je van ons
Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten passend bij je achtergrond en ervaring.

Dit is Champi-mer
Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.

Solliciteer!
Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.