Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als heftruckchauffeur en wil je werken bij ‘het koelste bedrijf van de Neder-Betuwe?’ Wij bieden je een vaste baan in Kesteren: 


Dit doe je

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren van verse champignons voor de productielijn. Vervolgens verzorg je de afvoer van het geproduceerde eindproduct. Hiervoor maak je gebruik van verschillende hulpmiddelen zoals een heftruck en barcodescanner. Je rapporteert aan de lijnbaas van jouw ploeg.


Dit ben je 

Je werkt graag zelfstandig en volgens planning. Je hebt oog voor detail, waardoor je fouten en afwijkingen herkent. Door je proactieve houding los je deze direct op. Daarnaast vind je het niet erg om in een drieploegendienst te werken. Onze ploegendiensten zijn van 05:00u – 13:00 u, 13.00u – 21:00u en van 21:00u – 05:00u. We zijn niet voor niet het koelste bedrijf, dus je hebt er geen moeite mee om te werken in een omgeving van maximaal 10 graden.


Dit kan je

  • Je hebt ervaring als heftruckchauffeur;  
  • Je  kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband je taken uitvoeren;
  • Je bent loyaal, zorgvuldig en stressbestendig.


Dit krijg je van ons 

Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten (uiteraard inclusief ploegentoeslag), passend bij je achtergrond en ervaring en bieden we je 25 vakantiedagen per jaar. Intern worden verschillende opleidingen verzorgd, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op een stel stevige werkschoenen en een warme jas.


Dit is Champi-mer

Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.


Solliciteer!

Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.