Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Financieel Administratief Medewerker en wil je werken bij ‘het koelste bedrijf van de Neder-Betuwe?’  Wij bieden je een mooie baan in Kesteren: 


Dit doe je

Als Financieel Administratief Medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, het beheer en bewaken van de debiteurenportefeuille en overige administratieve ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage in de digitalisering en automatisering van onze dossiers/ werkprocessen. 

Je rapporteert aan de Controller. 


Dit ben je 

Een nauwkeurige doorbijter met een passie voor cijfers & systemen. Samen met het team zorg je ervoor dat de boekhouding op rolletjes loopt!


Dit kan je

  • Je draait je hand niet om voor het inboeken van in- en verkoopfacturen, het maken van memoriaalboekingen en het verwerken van bankbestanden;
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring in deze functie;
  • Je hebt ervaring met Office, Exact Globe en zo mogelijk Microsoft Dynamics;
  • Je vindt het leuk om (interne) klanten te helpen met administratieve vragen;
  • Je vindt het leuk om met collega’s te schakelen;
  • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma in de financiële richting;
  • Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en nieuwsgierig;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Dit krijg je van ons 

Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten, passend bij je achtergrond en ervaring en bieden we je 25 vakantiedagen per jaar. 


Dit is Champi-mer

Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie. 


Solliciteer!

Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd