De selectieprocedure voor deze functie is in beheer van Kamphorst Personeelsdiensten

Werken bij de wereldwijde marktleider in de productie van diepvries champignons? Het unieke familiebedrijf Champi-mer zoekt vanwege de aanhoudende groei een Assistent QA Manager die wel van een uitdaging houdt. Verwacht geen gespreid bed, maar een omgeving waar nog veel stappen gemaakt kunnen worden. Wil jij daar een belangrijke bijdrage aan leveren?


Jouw taken en verantwoordelijkheden
In de rol van Assistent QA Manager ben je dagelijks met het team actief bezig om kwaliteit op de agenda te zetten. Uiteraard werk je nauw samen met de productie. Je krijgt een uitdagend takenpakket met ruimte voor initiatief.

 • Internationale klanten hebben eisen en vragen en met jouw kennis weet jij deze correct op te pakken en af te handelen;
 • De kwaliteitssystemen (o.a. IFR, BRC, HACCP en Skal) worden door jou onderhouden en zijn up-to-date;
 • Uitvoeren van interne audits, het begeleiden van externe audits en de afhandeling hiervan;
 • Bijhouden van wet- en regelgeving en waar nodig implementeren van nieuwe richtlijnen (denk o.a. Covid 19);
 • Uitvoeren van verificatie, validatie en directiebeoordeling;
 • Je vervangt de Quality Manager in diens afwezigheid.


Functie eisen om de vacature Assistent QA Manager (HBO/40 uur) te kunnen vervullen

Uiteraard heeft Champi-mer een aantal wensen voor het ideale profiel van de Assistent QA Manager. Qua persoon ben je representatief, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je een proactieve instelling en bezit je veel daadkracht. Samen met het team ben je in staat om verder structuur aan te brengen en processen te optimaliseren.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bijv. levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring op het gebied van kwaliteitssystemen, bij voorkeur binnen een foodgerelateerd productiebedrijf;
 • Met jouw communicatieve vaardigheden weet je collega’s mee te bewegen in jouw ideeën met het oog op verbetering;
 • Uiteraard ben je nauwkeurig en geordend, maar blijf je ook pragmatisch;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; aanvulling met kennis van de Duitse taal is wenselijk.

 

Zo ziet het arbeidsvoorwaardenpakket eruit
Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten, passend bij je achtergrond en ervaring. Een indicatie is op te vragen bij Kamphorst.

Bedrijfsprofiel
Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten ingevroren worden. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie. Meer weten over de organisatie en cultuur? Neem contact met ons op!

Solliciteer nu op de vacature Assistent QA Manager (HBO/40 uur)!
Herken jij je in het profiel van de vacature? Dan komen wij graag in contact met jou! Reageer direct via de website van Kamphorst Personeelsdiensten op de vacature of neem contact op via 0317-620722 of rhenen@kamphorstpersoneel.nl. Een referentiecheck door Kamphorst Personeelsdiensten kan onderdeel uitmaken van deze procedure mits je ons daar vooraf toestemming voor geeft.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.