Operator in Kesteren

Fulltime baan bij onze productie locatie Champi-mer

Ben jij op zoek naar een vaste baan als food operator en wil je werken bij ‘het koelste bedrijf van de Betuwe?’ Wij bieden je een veelzijdige functie in Kesteren:


Dit ben je

Je weet van aanpakken en vindt het leuk om in een team te werken. Het is jouw persoonlijke uitdaging om het productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen en hebt affiniteit met techniek en de voedingsindustrie. Je hebt een positieve instelling en bent initiatiefrijk. Daarnaast vind je het niet erg om in een drieploegendienst te werken. Onze ploegendiensten zijn van 05:00u – 13:00u, 13.00u – 21:00u en van 21:00u – 05:00u.


Dit doe je

Als machine operator ben jij verantwoordelijk voor het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van het gehele productieproces. Dit doe je door:

 • de productieprocessen te beheren, bewaken en bij te sturen;
 • storingen aan machines en installaties te analyseren en op te lossen;
 • proces- en kwaliteitscontroles uit te voeren;
 • te werken volgens de geldende procedures en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, hygiëne en kwaliteit.
 • je rapporteert aan de lijnbaas van jouw ploeg.


Dit krijg je van ons

Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Ons bedrijf bevindt zich in het hart van de Betuwe, aan de A15, en is goed bereikbaar. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten (uiteraard inclusief ploegentoeslag), passend bij je achtergrond en ervaring. We bieden je 25 vakantiedagen per jaar en goede pensioen voorwaarden. Intern worden verschillende opleidingen verzorgd, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op een stel stevige werkschoenen, een passende overall en wekelijks vers fruit in onze kantine.


Dit kan jij

 • Je hebt technisch inzicht;
 • Ervaring als operator is een pré;
 • Je  kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandige je taken uitvoeren;
 • Je hebt kwaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt doelgericht communiceren;
 • Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en leergierig.


Dit is Champi-mer

Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.


Solliciteer!

Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com. Bij ons kun je corona-proof solliciteren!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd