Allround monteur technische dienst (3-ploegen)

Fulltime baan bij onze productie locatie Champi-mer in Kesteren

Ben jij op zoek naar een vaste baan als monteur en wil je werken bij ‘het koelste bedrijf van de Betuwe?’’ Wij bieden je een uitdagende functie in Kesteren:

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Allround monteur technische dienst (3-ploegen)

 

Dit doe je
Je komt te werken in een uitdagende omgeving waarin kwaliteit, hygiëne en machineveiligheid voorop staan. Je bent verantwoordelijk voor het in optimale staat houden van ons machinepark, onze gebouwen en installaties. Jij houdt ervan om te sleutelen aan machines en storingen op te lossen. Naast onderhoud aan de machines denk jij ook na over hoe het proces nog verder geoptimaliseerd kan worden en initieer je verbeteringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 •  Het zelfstandig oplossen van storingen aan de productiemachines;
 • Het – indien nodig – aanbrengen van noodoplossingen, zodat de productie kan draaien;
 • Preventief/planmatig onderhoud uitvoeren aan productiemachines en apparatuur op elektrotechnisch en mechanisch gebied;
 • De voorraadbeheer van de onderdelen;
 • Ondersteuning bieden bij uitvoering van werkzaamheden door externe technische bedrijven en je ziet er op toe dat dit goed gebeurd;
 • Je denkt proactief mee inzake optimalisatie van apparatuur en machinepark.

Je rapporteert aan de productiemanager.

 

Dit ben je 
Jij bent stressbestendig en houdt je hoofd koel in hectische situaties. Je weet prioriteiten te stellen en snapt hoe kostbaar het is als een machine stilstaat. Daarnaast kun jij goed werken in teamverband, maar red je jezelf ook prima in je eentje. Je vindt het leuk om te werken in de voedingsindustrie.  Je bent flexibel ten aanzien van werktijden en vindt het geen probleem om in wisselende diensten te werken en storings- en weekenddiensten te draaien. Het rooster bestaat uit de volgende werktijden: van 05:00u tot 13:00u, 13:00u tot 21:00u en van 21:00u tot 05:00u.

 

Dit kan je

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding;
 • Ervaring als technisch monteur;
 • Kennis van productieprocessen en productiesystemen is een pré
 • Je  kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandige je taken uitvoeren;
 • Je hebt kwaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent leergierig, zorgvuldig en stressbestendig.

 

Dit krijg je van ons 
Als je bij Champi-mer gaat werken, ga je voor de lange termijn! Concreet betekent dit dat je bij goed functioneren kunt rekenen op een vast contract. Je komt te werken in een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een directe communicatie. Ons bedrijf bevindt zich in het hart van de Betuwe, aan de A15, en is goed bereikbaar. Qua arbeidsvoorwaarden kun je een goed salaris verwachten (uiteraard inclusief ploegentoeslag), passend bij je achtergrond en ervaring. We bieden je 25 vakantiedagen per jaar en goede pensioen voorwaarden. Intern worden verschillende opleidingen verzorgd, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op een stel stevige werkschoenen, een passende overall en wekelijks vers fruit in onze kantine.

 

Dit is Champi-mer
Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. In november 2019 is de productielocatie in Kesteren uitgebreid en is men klaar voor de toekomst. Champignons worden hier volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld, onder te verdelen in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie.

 

Solliciteer!
Vind jij het interessant om te zien hoe er van grondstoffen een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt? Werk je graag in een dynamische werkomgeving met een mooi productieproces? Heb je oog voor kwaliteit en verbetering? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar werken@champimer.com.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet gewaardeerd.